Standart Özellikler
EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi
Direksiyon destekli araç denge kontrol sistemi (VSC+)
Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control)
Yokuşta kalkış desteği (HAC)
Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
Sürücü diz hava yastığı
Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları
Aktif ön koltuk başlıkları
Otomatik klima
Deri direksiyon simidi
Eco-sürüş monitörü
EV(sadece elektrik), ECO, POWER sürüş modları
Yol bilgisayarı
Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
Navigasyon sistemi*
Arka görüş kamerası ve Akıllı park destek sistemi
Deri koltuk döşemesi
Isıtmalı ön koltuklar
Su tutmayan ön yan camlar
LED farlar ve far yıkama sistemi
Yağmur sensörü
Otomatik yanan farlar


[ Yazıyı Oku ]
Standart Özellikler
EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi
Direksiyon destekli araç denge kontrol sistemi (VSC+)
Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control)
Yokuşta kalkış desteği (HAC)
Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
Sürücü diz hava yastığı
Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları
Aktif ön koltuk başlıkları
Otomatik klima
Deri direksiyon simidi
Eco-sürüş monitörü
EV(sadece elektrik), ECO, POWER sürüş modları
Yol bilgisayarı
Yağmur sensörü


[ Yazıyı Oku ]
Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu kapsamında Toyota nın yeniden dizayn edilen Yeni Corolla Verso Auris Avensis RAV4 GT86 ve Yaris Hybrid modelleri Kocaelide tanıtıldı.
"Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu" kapsamında Toyota nın yeniden dizayn edilen Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4, GT86 ve Yaris Hybrid modelleri Kocaeli de tanıtıldı.



Kocaeli Toyota Plaza Kaya da düzenlenen etkinlikte konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota nın yeniliklerin markası olduğunu belirterek, dünyada ilk kez Türkiye de üretilip satışa sunulan yeni Corolla başta olmak üzere yenilenen tüm modellerin, bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.

Otomotiv pazarında yoğun bir rekabet yaşandığını ifade eden Okutur, Toyota nın bu rekabette yeni tasarım anlayışıyla yerini aldığını kaydetti.

Okutur, yeni tasarım felsefesinin yansıtıldığı yeni modellerinin satışa sunulmasıyla Toyota'nın daha da güçlendiğini vurgulayarak, "Toyota nın bu yeni yüzü ilk olarak yeni Yaris te ve onu takiben yenilenen Avensis, GT 86, Yeni Auris, Yenilenen Verso, Yeni RAV 4 te görüldü" dedi.

"Bu yeni tasarım anlayışını şimdi de yeni Corolla da görüyoruz" diyen Okutur, şunları söyledi:

"Tüm dünyada her 25 saniyede bir satılan Corolla modelimiz ve tüm yeni modellerimiz ile birlikte müşterilerimizin beklentilerine cevap veren, dinamik, çekici, güçlü, güvenli, konforlu, ekonomik ve çevreci otomobiller üretme felsefemiz devam edecektir. Özellikle sedan pazarının güçlü olduğu ülkemizde Yeni Corolla, yükselen hedeflerimizde önemli bir rol oynayacaktır. 150 milyon Avroluk ek yatırımla Türkiye de üretilmeye başlanan ve yoğun ilgi ile karşılanan Yeni Corolla ile markamız ivme kazanacaktır."

"Corolla da 2014 hedefi 25 bin satış"

Bu yılı Türkiye de bir "geçiş yılı" olarak gördüklerini belirten Okutur, lansmandan bugüne kadar oldukça ilgi gören yeni Corolla yı 2013 yılında yarıyıl performansıyla 13 bin adete ulaştırmayı hedeflediklerini anlattı.

Okutur, bu yılki toplam satış hedeflerinin yeni bir rekora imza atarak 40 bin 59 adede çıkarmak olduğunu dile getirerek, "Orta vadede hedefimiz, yeni modellerimizin tüm yıl satış ile gerçek performanslarını göstereceği 2014 ve 2015 yıllarına odaklanmaktır. Corolla daki hedefimiz 2014 yılında 25 bin satış adedine çıkmak. Uzun vadede hedefimiz ise 2020 yılında Türkiyede lider otomobil markası olmaktır" diye konuştu.



[ Yazıyı Oku ]
Toyota, ABD ve Kanadadaki 880 bin 584 adet RAV4 ve Lexus HS 250h modellerini güvenlik sorunu nedeniyle geri çağırdı.
Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden birisi olan Toyota, ABD ve Kanadadaki 880 bin 584 adet RAV4 ve Lexus HS 250h modellerini güvenlik sorunu nedeniyle geri çağırdı.

Toyota dan yapılan açıklamaya göre, geri çağrılanlar, RAV4 modeller için 2006 ile 2011 yılları arasında üretilenler ile Lexus HS 250h modeller için ise 2010 yılında üretilen araçlardan oluşuyor.

Açıklamada araçların, tekerlerin hizalanmasından sonra arka süspansiyon somunlarının orantısal olarak denetlenmediği bildirildi.

Arka alt süspansiyon kollarının paslanması sorunu nedeniyle de kaza riskinin arttığı belirtilen açıklamada, söz konusu problemle ilgili 9 kaza ve 3 yaralanma olayı olduğu kaydedildi.

Sorun ile ilgili 131 araç sahibinin şikâyette bulunduğu kaydedilen açıklamada, araç sahiplerinin 6 ay içerisinde araçlarını göndermeleri istendi.

Toyota aynı problemle ilgili araçlarını Ağustos ayında çağırmış ancak tamir sürecinde sorun çözülememişti. Teknisyenlerin konu ile ilgili eğitim verilmesinden sonra yeniden çağırmaya karar verildiği ifade ediliyor.



[ Yazıyı Oku ]
Toyota, yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlayan, sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan "Forever Kart" uygulamasını başlattı.

Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota plazalarda yüzde 20ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30a varan işçilik indirimleri ve BP’den alınacak akaryakıtta yüzde 5e varan "hediye yakıt" avantajlardan da yararlanacak.

Toyota marka araçlar için geliştirilen ve araca özel bir kart olan Forever Kart la, Toyota plazalardaki servis harcamaları karşılığında puan toplanıyor. Eski veya yeni trafikteki tüm Toyota araç sahipleri, Forever Kartı aldıkları anda doğrudan akaryakıtta yüzde 2lik hediye ile Toyota Forever Programına başlıyor.
Ayrıca eski araçların üzerinde geçmişten bu yana biriken Toyota Puan tutarına göre mekanik yedek parça indirimi yüzde 20ye, işçilik indirimi yüzde 30a, BP akaryakıt avaıntajı ise yüzde 5e kadar çıkıyor. Forever Kartta biriken puanlara göre Bronze, Silver, Gold, Titanium, Platinium ve Diamond statüleri bulunuyor. Forever Kartlı araç el değiştirdiğinde, kazanılmış Toyota puanlarıyla birlikte kart kullanım hakkı yeni sahibine geçiyor. Toyotasını "0" km yeni Toyota ile değiştirenlerin Forever Kartlarına da 751 puan hediye ediliyor.

[ Yazıyı Oku ]

<<ılk Baş <Önceki | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Sonraki> En Son>>